Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin /

Hlavní autor: Vítová, Eva, 1962-
Korporativní autor: Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018
Edice: Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 594
Témata:
Fyzický popis: 28 stran : ilustrace ; 25 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1411.809
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1411.809