Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin /
| Hlavní autor: | Vítová, Eva, 1962- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018 |
| Edice: |
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 594 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
28 stran : ilustrace ; 25 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1411.809 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1411.809 |
English
Čeština 