Směrnice pro zajištění bezpečnosti při práci v cukrovinkářském průmyslu /
Korporativní autor: | České čokoládovny (firma) |
---|---|
Další autoři: | Moravské čokoládovny |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1961 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Technická publikace
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
91 s. ; 8° |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
X-0451.452 |