Potravinářská mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ /

Hlavní autor: Killer, Jiří
Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019
Vydání: 3. přepracované vydání
Témata:
Fyzický popis: 131 stran ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01727nam a2200433 i 4500
001 nkc20193097828
003 CZ PrNK
005 20190904091235.0
007 ta
008 190717s2019 xr e p 000 0 cze
015 |a cnb003097828 
020 |a 978-80-213-2945-4  |q (brožováno) :  |c Kč 130,00 
035 |a (OCoLC)1111951472 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Killer, Jiří  |7 mzk2007382017  |4 aut 
245 1 0 |a Potravinářská mikrobiologie :  |b pro posluchače FAPPZ /  |c Jiří Killer 
250 |a 3. přepracované vydání 
264 1 |a Praha :  |b Česká zemědělská univerzita v Praze,  |c 2019 
300 |a 131 stran ;  |c 30 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky 
500 |a 100 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
710 2 |a Česká zemědělská univerzita v Praze.  |b Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky  |7 mzk2005266585  |4 pbl 
910 2 |a BOA001  |b 4-1431.452 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201909  |c NOV 
996 6 |b 2610789313  |c 4-1431.452  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 10  |p p.v.  |w 001735101  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P