Racional‘nyj metod operativnogo učeta i analiza raboty sdel‘ščikov na konditerskich fabrikach /

Hlavní autor: Kremer, D. I.
Další autoři: Frišman, D. I.
Jazyk: Ruština
Vydáno: Moskva : Piščepromizdat, 1954
Témata:
Fyzický popis: 34 s.
Knihy
Uloženo v:
LEADER 00883nam a22002652a 4500
001 001696272
003 CZ BrMZK
005 20190723104102.0
007 ta
008 190723s1954 ru er|||||||||||rus d
040 |a ABA009  |b cze  |d BOA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664  |2 MRF 
100 1 |a Kremer, D. I.  |4 aut 
245 1 0 |a Racional‘nyj metod operativnogo učeta i analiza raboty sdel‘ščikov na konditerskich fabrikach /  |c D.I. Kremer, D.I. Frišman 
260 |a Moskva :  |b Piščepromizdat,  |c 1954 
300 |a 34 s. 
650 0 7 |a cukrářský průmysl  |2 czenas 
650 0 7 |a práce  |2 czenas 
650 0 7 |a organizace práce  |2 czenas 
700 1 |a Frišman, D. I.  |4 aut 
910 |a BOA001  |b X-0334.181 
990 |a BK 
991 |b 201907 
996 7 |b 2618999821  |c X-0334.181  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001743154  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A