Balení potravin /

Hlavní autor: Dobiáš, Jaroslav, 1951-
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Další autoři: Votavová, Lenka, Vápenka, Lukáš
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 311 stran : ilustrace ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 DOB 4-1438.736
Studovna
 
 
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
664 DOB 4-1438.736
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1438.736