Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub /
| Hlavní autor: | Nestával, Antonín, 1922-1985 |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Práce, 1959 |
| Vydání: | 2. vyd. |
| Edice: |
Sešity domácího hospodaření
|
| Fyzický popis: |
32 s. : il. ; 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
X2-0401.152-59 |
English
Čeština 