Physiologie des Geschmacks oder Betrachtungen über transzendentale Gastronomie : theoretisches, historisches und zeitgenössisches Werk allen pariser Feinschmeckern gewidmet. Band 1. /
Hlavní autor: | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
---|---|
Další autoři: | Conrad, Heinrich, 1866-1919 |
Jazyk: | Němčina |
Vydáno: |
München : G. Müller, 1913 |
Témata: | |
Fyzický popis: |
xiv, 291 s. |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny periodik
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-0239.723,1 |