Sledování vybraných nežádoucích látek ve sladu, mladině a pivu = Monitoring of selected undesirable substances in malt, wort and beer : zkrácená verze habilitační práce v oboru Chemie a technologie potravin /

Hlavní autor: Mikulíková, Renata, 1959-
Korporativní autor: Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2021
Edice: Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 694
Témata:
Fyzický popis: 35 stran ; 24 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1477.677
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1477.677