Jídlo : odkud a jak se dostává na náš stůl /
| Hlavní autor: | Minoglio, Andrea |
|---|---|
| Další autoři: | Mariani, Federico, 1974-, Musil, Radek |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Brně : Lingea, 2022 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
63 stran : barevné ilustrace, mapy ; 31 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1489.687 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1489.687 |
English
Čeština 