Jídlo : odkud a jak se dostává na náš stůl /
Hlavní autor: | Minoglio, Andrea |
---|---|
Další autoři: | Mariani, Federico, 1974-, Musil, Radek |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
V Brně : Lingea, 2022 |
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Fyzický popis: |
63 stran : barevné ilustrace, mapy ; 31 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1489.687 | ||||
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1489.687 |