Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets /
| Hlavní autor: | Korbelářová, Irena, 1963- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2023 |
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1513.328 |
English
Čeština 