Zvýšení kvality masa kuřat výkrmem na pastvě /
Hlavní autor: | Englmaierová, Michaela |
---|---|
Korporativní autor: | Vědecký výbor výživy zvířat |
Další autoři: | Skřivanová, Věra, 1951- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2022 |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Online verze
|
Fyzický popis: |
27 stran ; 30 cm |
Language note: |
České a anglické resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1519.035 |