|
|
|
|
LEADER |
01994nam a2200529 i 4500 |
001 |
001886018 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20240520111926.0 |
007 |
ta |
008 |
240215s1996 xr a e f 001 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb001164738
|
020 |
|
|
|a 80-7180-050-3
|q (vázáno)
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h ger
|
072 |
|
7 |
|a 635
|x Zahrádkářství
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 635.7
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 633/635.01/.04
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Recht, Christine
|7 xx0008940
|4 aut
|
240 |
1 |
0 |
|a Küchenkräuter biologisch ziehen.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Kuchyňské bylinky pěstované biologicky na okně, na balkoně a na zahradě /
|c Christine Rechtová
|
250 |
|
|
|a České vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Svojtka a Vašut,
|c 1996
|
300 |
|
|
|a 63 stran :
|b barevné ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
336 |
|
|
|a statický obraz
|b sti
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Jak na to
|
500 |
|
|
|a Z němčiny přeložila Lucie Zadražilová
|
500 |
|
|
|a Obsahuje rejstřík
|
500 |
|
|
|a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
|
650 |
0 |
7 |
|a aromatické rostliny
|7 ph114082
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kořeninové rostliny
|7 ph115001
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a pěstování zahradních rostlin
|7 ph124860
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a aromatic plants
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a spice plants
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a garden plants cultivation
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks and manuals
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Zadražilová, Lucie
|7 xx0205706
|4 trl
|
830 |
|
0 |
|a Jak na to (Svojtka a Vašut)
|0 s
|
856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:e4916600-1c20-11ef-951a-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-1520.350
|
990 |
|
|
|a BK
|
991 |
|
|
|b 202402
|
996 |
6 |
|
|b 2610961347
|c 2-1520.350
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p dar
|w 001953885
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|