Technika pro zpracování živočišných produktů /
| Hlavní autor: | Mareček, Jan, 1956- | 
|---|---|
| Další autoři: | Groda, Bořivoj, 1945-, Sychra, Luboš | 
| Jazyk: | Čeština | 
| Vydáno: | Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 | 
| Vydání: | 1. vyd. | 
| Témata: | |
| Externí odkaz: | Digitalizovaný dokument | 
| Fyzický popis: | 2 sv. : il. ; 29 cm | 
| Odebírané svazky: | 1-2 | 
| Popis jednotky: | Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius | 
|---|---|
| Uživatelské určení: | Určeno pro posluchače AF | 
| Bibliografie: | Obsahuje bibliografii | 
| ISBN: | 80-7157-183-0 80-7157-205-5 | 
| Signatura: | 4-1018.325 | 
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře | 
 English
            English           Čeština
            Čeština          