Chémia potravín /
| Hlavní autor: | Takácsová, Mária |
|---|---|
| Korporativní autor: | Slovenská technická univerzita (Bratislava, Slovensko). Chemickotechnologická fakulta |
| Další autoři: | Príbela, Alexander, 1928- |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
Bratislava : Slovenská technická univerzita, 1996 |
| Vydání: | 1. vyd. - 1. dot. |
| Edice: |
Edícia skrípt
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
233 s. ; 29 cm |
| Popis jednotky: |
Určeno pro posl. fak. chemickotechnol. Slov. techn. univ. v Bratislavě. - Bibliogr. |
|---|---|
| ISBN: |
80-227-0861-5 |
| Signatura: | TK-A-0259.853 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 