Hygiena mikrobiálních výrob /

Main Author: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Language: Czech
Published: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1997
Edition: Vyd. 1.
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 57 s. : il. ; 27 cm
Book
Saved in:
LEADER 01666nam a2200361 a 4500
001 000140210
003 CZ BrMZK
005 20080707104926.0
007 ta
008 960815s1997 xr f cze d
015 |a cnb000188548 
020 |a 80-7080-274-X 
035 |a (OCoLC)84928679 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 579(075.8)  |2 MRF 
080 |a 663(075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Šilhánková, Ludmila,  |d 1927-2011  |7 jk01122923  |4 aut 
245 1 0 |a Hygiena mikrobiálních výrob /  |c Ludmila Šilhánková 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vysoká škola chemicko-technologická,  |c 1997 
300 |a 57 s. :  |b il. ;  |c 27 cm 
521 8 |a Určeno pro posluchače 9. semestru specializace enzymového inženýrství Fakulty potrav. a biochem. technol. 
500 |a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius 
653 0 |a enzymy  |a mikrobiologie  |a mikrobiální výroby 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:d103f810-3eac-11ef-aec7-5ef3fc9bb22f  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 4-1029.692  |b TK-A-0260.506 
920 |a 000141568 
964 |a Výroby mikrobiální  |x hygiena  |x učebnice  |x školy vysoké 
990 |a BK 
996 7 |b 2610047962  |c 4-1029.692  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 27  |p p.v.  |w 000140210  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A 
996 7 |b 2620006408  |c TK-A-0260.506  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 23  |p kup  |w 000140210  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A 
996 7 |b 2620006409  |c TK-A-0260.506  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 15  |p kup  |w 000140210  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A