|
|
|
|
| LEADER |
01666nam a2200361 a 4500 |
| 001 |
000140210 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20080707104926.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
960815s1997 xr f cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000188548
|
| 020 |
|
|
|a 80-7080-274-X
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)84928679
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
| 080 |
|
|
|a 579(075.8)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663(075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Šilhánková, Ludmila,
|d 1927-2011
|7 jk01122923
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hygiena mikrobiálních výrob /
|c Ludmila Šilhánková
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Vysoká škola chemicko-technologická,
|c 1997
|
| 300 |
|
|
|a 57 s. :
|b il. ;
|c 27 cm
|
| 521 |
8 |
|
|a Určeno pro posluchače 9. semestru specializace enzymového inženýrství Fakulty potrav. a biochem. technol.
|
| 500 |
|
|
|a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
|
| 653 |
0 |
|
|a enzymy
|a mikrobiologie
|a mikrobiální výroby
|
| 710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|7 ko20010091853
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:d103f810-3eac-11ef-aec7-5ef3fc9bb22f
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 4-1029.692
|b TK-A-0260.506
|
| 920 |
|
|
|a 000141568
|
| 964 |
|
|
|a Výroby mikrobiální
|x hygiena
|x učebnice
|x školy vysoké
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
7 |
|
|b 2610047962
|c 4-1029.692
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 27
|p p.v.
|w 000140210
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|
| 996 |
7 |
|
|b 2620006408
|c TK-A-0260.506
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 23
|p kup
|w 000140210
|u 000020
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|
| 996 |
7 |
|
|b 2620006409
|c TK-A-0260.506
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 15
|p kup
|w 000140210
|u 000030
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|