Technológia trvanlivého pečiva pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /

Hlavní autor: Skoupil, Jan
Další autoři: Skalický, Josef, 1933-
Jazyk: Slovenština
Vydáno: Bratislava : Alfa, 1986
Vydání: 3. nezm. vyd.
Edice: Edícia potravinárskej literatúry (Alfa)
Fyzický popis: 434 s. + 4 přílohy
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 24 hodin
M2-0901.805
Měsíc
 
 
Sklad / do 24 hodin
TK-0230.981