Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část 1, Jakost potravin, potravinových surovin a mléka /
| Hlavní autor: | Pešek, Milan, 1936- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
České Budějovice : Jihočeská univerzita, 1997 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
235 s. ; 29 cm |
| Popis jednotky: |
Určeno pro posl. fak. zeměd. - Bibliogr. Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius |
|---|---|
| ISBN: |
80-7040-236-9 |
| Signatura: | 4-1037.605,1 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 