|
|
|
|
| LEADER |
01879nam a2200457 a 4500 |
| 001 |
000237181 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20070724142012.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
960815s1997 xr e p cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000301734
|
| 020 |
|
|
|a 80-7040-237-7
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)84945819
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
| 080 |
|
|
|a 637
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.03
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 620.2
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.13
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Pešek, Milan,
|d 1936-
|7 xx0007099
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů.
|n Část 2,
|p Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků /
|c Milan Pešek
|
| 246 |
3 |
0 |
|a Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a České Budějovice :
|b Jihočeská univerzita,
|c 1997
|
| 300 |
|
|
|a 182 s. ;
|c 29 cm
|
| 500 |
|
|
|a Určeno pro posl. fak. zeměd. - Bibliogr.
|
| 500 |
|
|
|a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
|
| 650 |
0 |
7 |
|a živočišné produkty
|7 ph128043
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a zpracování živočišných produktů
|7 ph210240
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a zbožíznalství
|7 ph127557
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a zpracování mléka
|7 ph257838
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a mléčné výrobky
|7 ph122920
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Jihočeská univerzita.
|b Zemědělská fakulta
|7 kn20010710226
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:595b6130-e5bb-11ee-b288-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 4-1037.605,2
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
7 |
|
|b 2610059259
|c 4-1037.605,2
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 40
|p p.v. ; nelze digi.
|w 000237181
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|