Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část 2, Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků /

Hlavní autor: Pešek, Milan, 1936-
Korporativní autor: Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta
Jazyk: Čeština
Vydáno: České Budějovice : Jihočeská univerzita, 1997
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 182 s. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1037.605,2