Výbušnost škrobu a dextrinu :
| Hlavní autor: | Milec, Jaroslav |
|---|---|
| Další autoři: | Schneider, Gustav |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Bratislava : Sdružení lihovarů a konzerváren, 1964 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze
Řada technické literatury Technická publikace |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
117 s. : il. ; 8° |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
Sklad H1
|
Sklad / do 24 hodin
|
HS212 | 2-0511.690 |
English
Čeština 