Výbušnost škrobu a dextrinu :

Hlavní autor: Milec, Jaroslav
Další autoři: Schneider, Gustav
Jazyk: Čeština
Vydáno: Bratislava : Sdružení lihovarů a konzerváren, 1964
Vydání: 1. vyd.
Edice: Publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze
Řada technické literatury
Technická publikace
Témata:
Fyzický popis: 117 s. : il. ; 8°
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01528nam a22004092a 4500
001 000314380
003 CZ BrMZK
005 20221101141942.0
007 ta
008 040716s1964 xo f |||| 0 cze d
040 |a ABA001  |b cze  |c PNA001  |d ABA001  |d ABA009  |d BOA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.2+664.161:614.8(024)  |2 MRF 
100 1 |a Milec, Jaroslav  |4 aut 
245 1 0 |a Výbušnost škrobu a dextrinu :  |c Jaroslav Milec, Gustav Schneider 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Sdružení lihovarů a konzerváren,  |c 1964 
300 |a 117 s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Publikace Střediska techn. informací potrav. prům. v Praze ;  |v Čís. 122 
490 1 |a Řada technické literatury 
490 1 |a Technická publikace ;  |v č. 122 
500 |a 450 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
521 |a Určeno technikům a dělníkům škrobárenského průmyslu 
650 0 7 |a škrob  |7 ph335377  |2 czenas 
650 0 7 |a dextriny  |7 ph301360  |2 czenas 
650 0 7 |a výbuchy  |7 ph127406  |2 czenas 
650 0 7 |a bezpečnost práce  |7 ph118834  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Schneider, Gustav  |4 aut 
830 0 |a Publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze 
830 0 |a Řada technické literatury  |0 s 
830 0 |a Technická publikace 
910 |a BOA001  |b 2-0511.690 
990 |a BK 
991 |b 202102 
996 7 |b 2619833663  |c 2-0511.690  |l HP2  |r DEN  |n 7  |w 000314380  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A