Základy konzervace potravin /
Hlavní autor: | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
---|---|
Korporativní autor: | Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
119 s. : il. ; 29 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1064.992 | ||||
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1064.992 | ||||
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1064.992 | ||||
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1064.992 |