Základy konzervace potravin /

Hlavní autor: Ingr, Ivo, 1936-2016
Korporativní autor: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 119 s. : il. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1064.992
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1064.992
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1064.992
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1064.992