Psychologie výživy a sociální aspekty jídla /
| Hlavní autor: | Fraňková, Slávka, 1931- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita Karlova. Filozofická fakulta |
| Další autoři: | Dvořáková-Janů, Věra, 1938- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Karolinum, 2003 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
256 s. : il. ; 21 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / přízemí
|
159.98 FRA | 2-1118.075 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1118.075 |
English
Čeština 