Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 07-2-06 - výroba tuků /
| Hlavní autor: | Dlouhý, Pavel |
|---|---|
| Další autoři: | Pitřík, Emil, Klozar, Václav |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1968 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Učebnice odborných a středních odborných škol
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
284 s. |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-N-0010.458 |
English
Čeština 