Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 07-2-06 - výroba tuků /

Main Author: Dlouhý, Pavel
Other Authors: Pitřík, Emil, Klozar, Václav
Language: Czech
Published: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1968
Edition: 1. vyd.
Series: Učebnice odborných a středních odborných škol
Physical Description: 284 s.
Book
Saved in:
LEADER 01136nam a2200277 a 4500
001 000678725
003 CZ BrMZK
005 20030722070725.0
008 030722s1968 xr f cze d
015 |a cnb000423388 
035 |a (OCoLC)42156103 
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
100 1 |a Dlouhý, Pavel  |7 xx0071567  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b studijní obor 07-2-06 - výroba tuků /  |c Pavel Dlouhý, Václav Klozar, Emil Pitřík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1968 
300 |a 284 s. 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
500 |a Rozmnoženo 
700 1 |a Pitřík, Emil  |7 xx0071573  |4 aut 
700 1 |a Klozar, Václav  |7 xx0071570  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-N-0010.458 
964 |a Tuky - technologie - učebnice - školy průmyslové potravinářské technologie 
990 |a BK 
996 7 |b 3119658909  |c PK-N-0010.458  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |w 000678725  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A