Produkce a zpracování masa /
Hlavní autor: | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
202 s. : il. ; 29 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
637 ING | 3-1124.990 | |||
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
637 ING | 3-1124.990 | |||
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
637 ING | 3-1124.990 | |||
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
637 ING | 3-1124.990 | |||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1124.990 |