Produkce a zpracování masa /

Main Author: Ingr, Ivo, 1936-2016
Language: Czech
Published: V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
Edition: Vyd. 1.
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 202 s. : il. ; 29 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 ING 3-1124.990
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 ING 3-1124.990
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 ING 3-1124.990
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 ING 3-1124.990
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1124.990