|
|
|
|
| LEADER |
01750nam a2200433 a 4500 |
| 001 |
000760387 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20190917141915.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
050121s2004 xr ak erf 000 0 cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb001498709
|
| 020 |
|
|
|a 80-903401-2-1
|q (brož.) :
|c Kč 300,00
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)85135892
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
| 080 |
|
|
|a 339.372.2:663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 351.773
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Voldřich, Michal,
|d 1962-2013
|7 jn20001005441
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě :
|b příručka pro pracovníky potravinářských prodejen /
|c Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b České a slovenské odborné nakladatelství,
|c 2004
|
| 300 |
|
|
|a 73 s. :
|b barev. il., formuláře, tiskopisy ;
|c 30 cm +
|e 1 volná příl. (12 l.)
|
| 490 |
1 |
|
|a Moderní obchod
|
| 500 |
|
|
|a Vydáno ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu
|
| 500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
| 650 |
0 |
7 |
|a prodejny potravin
|7 ph124621
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Jechová, Marie,
|d 1946-
|7 mzk2003191909
|4 aut
|
| 700 |
1 |
|
|a Kaudelová, Marcela
|4 aut
|
| 830 |
|
0 |
|a Moderní obchod
|0 s
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:3827ee10-9541-11e2-9a08-005056827e52
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 4-1146.392
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 991 |
|
|
|b 200502
|c NOV
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610239534
|c 4-1146.392
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 29
|p p.v.
|w 000760387
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|