Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen /

Hlavní autor: Voldřich, Michal, 1962-2013
Další autoři: Jechová, Marie, 1946-, Kaudelová, Marcela
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Moderní obchod
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 73 s. : barev. il., formuláře, tiskopisy ; 30 cm + 1 volná příl. (12 l.)
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1146.392