Výroba nápojů z ovoce /
Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...
| Hlavní autor: | Uher, Jiří |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : SNTL, 1975 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
336 s. ; 8° |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-0183.207 |
English
Čeština 