Výroba nápojů z ovoce /

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...

Celý popis

Hlavní autor: Uher, Jiří
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 336 s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 24 hodin
TK-0183.207