Mezinárodní kuchařka /

Autoři vybrali z národních kuchyní Evropy, Asie a Ameriky nejtypičtější jídla, která jsou i z hlediska surovinového pro nás přijatelná a která obohatí náš tradiční jídelníček. Předpisy jsou uváděny v co nejstručnější formě a uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů....

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : [s.n.], 1967
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 247, [15] s. : [32] s. fot. a barev. příl. ; 4°
Knihy
Uloženo v:
Shrnutí: Autoři vybrali z národních kuchyní Evropy, Asie a Ameriky nejtypičtější jídla, která jsou i z hlediska surovinového pro nás přijatelná a která obohatí náš tradiční jídelníček. Předpisy jsou uváděny v co nejstručnější formě a uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů.
Popis jednotky: Věcné rejstříky
Reklamy
Obálka a vazba: Josef Prchal
100000 výt.
Signatura: TK-A-0140.469
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře