Mezinárodní kuchařka /

Autoři vybrali z národních kuchyní Evropy, Asie a Ameriky nejtypičtější jídla, která jsou i z hlediska surovinového pro nás přijatelná a která obohatí náš tradiční jídelníček. Předpisy jsou uváděny v co nejstručnější formě a uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů....

Full description

Main Author: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Language: Czech
Published: Praha : [s.n.], 1967
Edition: 1. vyd.
Physical Description: 247, [15] s. : [32] s. fot. a barev. příl. ; 4°
Book
Saved in:
LEADER 01343nam a22003132a 4500
001 000794503
003 CZ BrMZK
005 20190314155825.0
007 ta
008 051024s1967 xr er|||||||||||cze d
040 |a ABA001  |b cze  |c BOA001  |d ABA001  |d BOA001 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Fialová, Juliana Anna,  |d 1902-1981  |7 jk01031044  |4 aut 
245 1 0 |a Mezinárodní kuchařka /  |c [autorka:] Juliana A. Fialová a kol. ; fot.: Olga Davidová a Bohuslava Štorová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b [s.n.],  |c 1967  |e (Svoboda :  |f SZdN) 
300 |a 247, [15] s. :  |b [32] s. fot. a barev. příl. ;  |c 4° 
500 |a Věcné rejstříky 
500 |a Reklamy 
500 |a Obálka a vazba: Josef Prchal 
500 |a 100000 výt. 
520 2 |a Autoři vybrali z národních kuchyní Evropy, Asie a Ameriky nejtypičtější jídla, která jsou i z hlediska surovinového pro nás přijatelná a která obohatí náš tradiční jídelníček. Předpisy jsou uváděny v co nejstručnější formě a uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů. 
650 0 7 |a národní jídla  |7 ph115504  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
910 |a BOA001  |b TK-A-0140.469 
990 |a BK 
991 |b 200510