Legislativa a řízení jakosti v potravinářství /

Hlavní autor: Hrabě, Jan, 1943-
Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Další autoři: Buňka, František, 1978-, Rop, Otakar, 1972-2013
Jazyk: Čeština
Vydáno: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Učební texty vysokých škol
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 173 s. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1159.282