|
|
|
|
| LEADER |
02457nam a2200577 a 4500 |
| 001 |
nkc20061687395 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20061124104823.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
060829s2006 xr af e fl 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb001687395
|
| 020 |
|
|
|a 80-903401-7-2
|q (brož.)
|z 80-903401-7 :
|c Kč 252,00
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)85705820
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d OLA001
|d ABA001
|
| 043 |
|
|
|a e-xr---
|a e------
|
| 072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 613/614:640.4/.5
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 351.757
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 351.773
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 340.137
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (437.3)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (4)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Voldřich, Michal,
|d 1962-2013
|7 jn20001005441
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny :
|b postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /
|c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
|
| 246 |
1 |
8 |
|a Bezpečnost pokrmů v gastronomii
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b České a slovenské odborné nakladatelství,
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 101 s., [17] l. příl. :
|b il. (převážně barev.) ;
|c 30 cm
|
| 490 |
1 |
|
|a Food Service ;
|v 5
|
| 500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hygiena stravovacích služeb
|7 ph241632
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|z Česko
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a harmonizace práva
|7 ph228418
|z země Evropské unie
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a hygiene of food services
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality control
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a harmonization of laws
|z European Union countries
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a handbooks and manuals
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Jechová, Marie,
|d 1946-
|7 mzk2003191909
|4 aut
|
| 830 |
|
0 |
|a Food Service
|0 s
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:4a2a82e0-68ca-11e4-8991-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1174.338
|
| 928 |
9 |
|
|a ČON České a slovenské odborné nakladatelství
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 200609
|c NOV
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610288098
|c 4-1174.338
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 15
|p p.v.
|w 000825947
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|