Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /

Main Author: Voldřich, Michal, 1962-2013
Other Authors: Jechová, Marie, 1946-
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
Book
Saved in:
LEADER 02457nam a2200577 a 4500
001 nkc20061687395
003 CZ PrNK
005 20061124104823.0
007 ta
008 060829s2006 xr af e fl 000 0 cze
015 |a cnb001687395 
020 |a 80-903401-7-2  |q (brož.)  |z 80-903401-7 :  |c Kč 252,00 
035 |a (OCoLC)85705820 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001  |d ABA001 
043 |a e-xr---  |a e------ 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 613/614:640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 351.757  |2 MRF 
080 |a 351.773  |2 MRF 
080 |a 340.137  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
245 1 0 |a Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny :  |b postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /  |c Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů 
246 1 8 |a Bezpečnost pokrmů v gastronomii 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b České a slovenské odborné nakladatelství,  |c 2006 
300 |a 101 s., [17] l. příl. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 30 cm 
490 1 |a Food Service ;  |v 5 
500 |a Terminologický slovník 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena stravovacích služeb  |7 ph241632  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a harmonizace práva  |7 ph228418  |z země Evropské unie  |2 czenas 
650 0 9 |a food hygiene  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a hygiene of food services  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality control  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a harmonization of laws  |z European Union countries  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Jechová, Marie,  |d 1946-  |7 mzk2003191909  |4 aut 
830 0 |a Food Service  |0 s 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:4a2a82e0-68ca-11e4-8991-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 2 |a BOA001  |b 4-1174.338 
928 9 |a ČON České a slovenské odborné nakladatelství 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 200609  |c NOV 
996 6 |b 2610288098  |c 4-1174.338  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 15  |p p.v.  |w 000825947  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P