Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb /

Main Author: Voldřich, Michal, 1962-2013
Other Authors: Jechová, Marie, 1946-
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
4-1174.338