Senzorická analýza potravin II. : statistické metody /
| Main Author: | Kříž, Oldřich, 1945- |
|---|---|
| Corporate Author: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
| Other Authors: | Buňka, František, 1978-, Hrabě, Jan, 1943- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Series: |
Učební texty vysokých škol
|
| Subjects: | |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
127 s. : il. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
3-1181.742 |
English
Čeština 