Senzorická analýza potravin II. : statistické metody /

Hlavní autor: Kříž, Oldřich, 1945-
Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Další autoři: Buňka, František, 1978-, Hrabě, Jan, 1943-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Učební texty vysokých škol
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 127 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Anglicko-český, česko-anglický slovník
100 výt.
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7318-494-0
Signatura: 3-1181.742
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře