Senzorická analýza potravin II. : statistické metody /
| Hlavní autor: | Kříž, Oldřich, 1945- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
| Další autoři: | Buňka, František, 1978-, Hrabě, Jan, 1943- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Edice: |
Učební texty vysokých škol
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
127 s. : il. ; 30 cm |
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Anglicko-český, česko-anglický slovník 100 výt. |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7318-494-0 |
| Signatura: | 3-1181.742 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 