Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti /

Hlavní autor: Komár, Aleš, 1949-
Korporativní autor: Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Univerzita obrany, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 108 s. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
663 KOM 3-1193.416,1
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1193.416,1