Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti /
| Hlavní autor: | Komár, Aleš, 1949- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Univerzita obrany, 2007 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
108 s. ; 30 cm |
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1 Anglicko-český terminologický slovník 40 výt. Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy |
| ISBN: |
978-80-7231-257-3 |
| Signatura: | 3-1193.416,1 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 