Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti /

Hlavní autor: Komár, Aleš, 1949-
Korporativní autor: Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Univerzita obrany, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 108 s. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1
Anglicko-český terminologický slovník
40 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy
ISBN: 978-80-7231-257-3
Signatura: 3-1193.416,1
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře