Technologie přípravy pokrmů II : učební text pro střední zdravotnické školy - obor dietních sester /

Main Author: Bulková, Věra
Language: Czech
Published: Brno : Institut pro další vzdělávání středních zdravotnických pracovníků, 1991
Edition: 1. vyd.
Series: Učební texty pro střední zdravotnické školy
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 170 s. : tab. ; 29 cm
Book
Saved in:
LEADER 01274nam a22003132a 4500
001 000887126
003 CZ BrMZK
005 20100513085401.0
007 ta
008 080221s1991 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000062243 
020 |a 80-7013-088-1  |q (Brož.) :  |c 56 Kčs 
035 |a (OCoLC)39569281 
040 |a ABA001  |b cze  |d ABA001 
080 9 |a 641/642 
100 1 |a Bulková, Věra  |7 ola2008419391  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů II :  |b učební text pro střední zdravotnické školy - obor dietních sester /  |c Věra Bulková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Institut pro další vzdělávání středních zdravotnických pracovníků,  |c 1991 
300 |a 170 s. :  |b tab. ;  |c 29 cm 
490 1 |a Učební texty pro střední zdravotnické školy 
500 |a 250 výt. 
830 0 |a Učební texty pro střední zdravotnické školy 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:2e23e200-3d6d-11e3-9c86-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 4-0967.850 
964 |a Pokrmy - příprava - technologie - učebnice - školy zdravotnické střední 
990 |a BK 
991 |b 200802 
996 7 |b 2619340655  |c 4-0967.850  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 7  |w 000887126  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A