Technologie přípravy pokrmů II : učební text pro střední zdravotnické školy - obor dietních sester /
Hlavní autor: | Bulková, Věra |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Institut pro další vzdělávání středních zdravotnických pracovníků, 1991 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Učební texty pro střední zdravotnické školy
|
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
170 s. : tab. ; 29 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-0967.850 |