Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. II. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin živočišného původu /
| Hlavní autor: | Březina, Pavel, 1945- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově. Katedra ekonomiky a hygieny výživy |
| Další autoři: | Komár, Aleš, 1949-, Hrabě, Jan, 1943- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Vyškov : VVŠ PV, 2001 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
177 s. ; 21 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
663 KOM | 2-1163.471,2 | |||
|
Jen do studovny
|
Požadováno |
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1163.471,2 |
English
Čeština 