Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. II. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin živočišného původu /

Hlavní autor: Březina, Pavel, 1945-
Korporativní autor: Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově. Katedra ekonomiky a hygieny výživy
Další autoři: Komár, Aleš, 1949-, Hrabě, Jan, 1943-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Vyškov : VVŠ PV, 2001
Témata:
Fyzický popis: 177 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
663 KOM 2-1163.471,2
Jen do studovny
Požadováno
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1163.471,2