Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. III. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin rostlinného původu /

Hlavní autor: Hrabě, Jan, 1943-
Korporativní autor: Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově
Další autoři: Komár, Aleš, 1949-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Vyškov : VVŠ PV, 2003
Témata:
Fyzický popis: 163 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
663 KOM 2-1163.471,3
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1163.471,3