Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. III. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin rostlinného původu /
Hlavní autor: | Hrabě, Jan, 1943- |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově |
Další autoři: | Komár, Aleš, 1949- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Vyškov : VVŠ PV, 2003 |
Témata: | |
Fyzický popis: |
163 s. ; 21 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
663 KOM | 2-1163.471,3 | |||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1163.471,3 |