Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů /
| Hlavní autor: | Horáčková, Vendulka, 1947- |
|---|---|
| Další autoři: | Dědič, Petr |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Edice: |
Praktické informace
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
28 s. ; 21 cm |
|
| Popis jednotky: |
50 výt. |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie |
| ISBN: |
978-80-86940-22-9 |
| Signatura: | 2-1227.633 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 