Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů /

Hlavní autor: Horáčková, Vendulka, 1947-
Další autoři: Dědič, Petr
Jazyk: Čeština
Vydáno: Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Praktické informace
Témata:
Fyzický popis: 28 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1227.633