Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie /
| Hlavní autor: | Buňka, František, 1978- |
|---|---|
| Další autoři: | Buňková, Leona, 1974-, Kráčmar, Stanislav, 1948- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Edice: |
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm |
| Language note: |
Anglická resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1232.726 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1232.726 |
English
Čeština 