Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie /

Hlavní autor: Buňka, František, 1978-
Další autoři: Buňková, Leona, 1974-, Kráčmar, Stanislav, 1948-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Language note: Anglická resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1232.726
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1232.726