Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie /

Main Author: Buňka, František, 1978-
Other Authors: Buňková, Leona, 1974-, Kráčmar, Stanislav, 1948-
Language: Czech
Published: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Edition: Vyd. 1.
Series: Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Language note: Anglická resumé
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1232.726
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1232.726