Chemie potravin /

Hlavní autor: Velíšek, Jan, 1946-
Další autoři: Hajšlová, Jana, 1952-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Tábor : OSSIS, 2009
Vydání: Rozš. a přeprac. 3. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 2 sv. : il. ; 24 cm
Odebírané svazky: 1-2
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 VEL 2 2-1234.874
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 VEL 2 2-1234.874
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2 2-1234.874
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 VEL 1 2-1234.874
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 VEL 1 2-1234.874
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
1 2-1234.874